Skin Novis /* ]]> */

SHËRBIMI I KLIENTIT

POSTA FALAS PËR POROSI BRENDA TIRANËS

Front Page 2

SKIN NOVIS
NEW FORMAT

SALE -50%

SALE
-50%

FLOKË MË Të SHëNDETSHëM

EKSKLUZIVE PËR JU
-50% ULJE

PËRMBAN VETËM PRODUKTE ORGANIKE

Për të gjitha
llojet e Lëkurave

100% Produkte Organike

Produkte që zgjojnë shkëlqimin e brendshëm

Produkte për mirëqënien e lëkurës dhe flokëve me përbërës organik të certifikuar. SKIN NOVIS demonstron kujdesin për mjedisin dhe integritetin e produkteve.

Përbërës Organik

Produktet tona janë bërë me përbërës organik, kanë formula të thjeshta që janë efektive dhe përfshijnë vetëm elementët thelbësor të nevojshëm.

Dedikuar Ty

Është e rëndësishme të dini se çfarë po vendosni në lëkurën dhe flokët tuaj. Produkte të sigurta, organike, pa konservantë, të përshtatshme për të gjithë familjen tuaj.

100% Organike

Ekspertët tanë për kujdesin e lëkurës janë të apasionuar pas krijimit të produkteve 100% organike duke përdorur ekspertizat më të fundit kërkimore, teknike dhe botanike.

Cold-Pressed

Produkte me bazë organike, aromatizuar me vajra esencialë dhe ngjyrosur me elementë botanikë pa asnjë shtesë kimike.

Produkt i Certifikuar

Produktet SKIN NOVIS prodhohen nën monitorimin dhe kontrollin e lartë të parashikuara nga ligji, sipas Udhëzimeve të Praktikave të Prodhimit të Mirë (PMP) Kozmetikë Evropiane.

Për Të gjithë Familjen

E gjithë familja mund të përdorë produktet SKIN NOVIS pasi janë organike, të prodhuara pa pesticide, pa përmbajtje sintetike.

Kujdesi për lëkurën

Lëkura është pasqyrë e shëndetit. Rutina e përkujdesjes për lëkurën tonë është unike.

Kujdesi për flokët

Produkti i kujdesit të flokëve është bërë me një përzierje unike të përbërësve organik, duke krijuar formulën ideale për ju.

Sapun Organik

Sapun me përzierje të përsosur të elementëve të pastër dhe organik. Ne përdorim përbërës organik, të certifikuar.

Kujdesi ndaj bebes

Të përgatitur me përbërës delikatë dhe të nxjerrë në mënyrë natyrale. Produktet e kujdesit ndaj bebes janë formuluar posaçërisht për të qenë ultra të butë në lëkurën e vogëlushit tuaj.

SKIN NOVIS

Mirëqenia e lëkurës dhe flokëve përmes produkteve 100% organike bio nga tokat shqiptare

×

SKIN NOVIS

Klikoni më poshtë për të na kontaktuar në WhatsApp ose dërgoni E-mail në adresën [email protected]

×