SOLIDUM

SOLIDUM

50.00

Spraj kundër rënies së flokëve. I pasur me vitaminë A,  kompleksin e vitaminave B, E, C, D, minerale si selen, zink, hekur dhe magnez dhe e dendur në makronutrientë, veçanërisht në proteina. Ka përmbajtje të flavonoideve dhe fenoleve të cilat veprojnë si antioksidantë të fuqishëm kundër radikaleve të lira.

50 ml

Përfitimet:

Lufton kundër infeksioneve bakteriale si ato të shkaktuara nga Staphylococcus aureus, që bëhen aktive nga lëkura në skalp dhe shkaktojnë dëmtim të folikulës. Përbërësit në spray-in organik, targetojnë murin qelizor bakterieve dhe luftojnë rënien e flokëve në mënyrë natyrale.

Nxit rritjen e flokëve, ju jep flokëve volum, shkëlqim, i hidraton, i ushqen dhe ndihmon në rigjenerimin e tyre.

Porosit me një klik

Përshkrimi

Aplikimi


Përdoret nga të gjitha moshat dhe për të dyja gjinitë.

Përdorimi: Spray organik aplikohet në flokë gjysëm të tharë, pas larjes, dy herë në javë. Pas aplikimit të tij, nuk ka nevojë për shpëlarje. Koka duhet të jetë poshtë, fillon aplikimi i spray-it nga rrënja dhe deri në komplet gjatësinë e flokut. Bëhet pak masazh në skalpin e kokës dhe flokët mundësisht, lihen të thahen në mënyrë natyrale (ose të ekspozuara ndaj diellit në stinët e ngrohta).

 

Nuk preferohet të përdoret tek personat që kanë alergji specifike ndaj bimëve të listuara në paketim.

Gjithmonë testoni spray-in për flokë, para përdorimit afatgjatë të tij. Aplikoni një sasi në dorën tuaj. Lëreni të veprojë gjithë natën. Nëse lëkura e dorës do t’ju skuqet apo acarohet, atëherë spray nuk duhet të përdoret.

Përbërësit


Eshtë një produkt i krijuar për të nxitur rritjen e flokëve. Formuluar me përbërës të cilët nuk kanë efekte anësore.

Vlerësime

Nuk ka ende ndonjë vlerësim.

Behu i pari për të vlerësuar “SOLIDUM”

Your Adresa emailit will sje be published.

SOLIDUM

Spraj kundër rënies së flokëve. I pasur me vitaminë A,  kompleksin e vitaminave B, E, C, D, minerale si selen, zink, hekur dhe magnez dhe e dendur në makronutrientë, veçanërisht në proteina. Ka përmbajtje të flavonoideve dhe fenoleve të cilat veprojnë si antioksidantë të fuqishëm kundër radikaleve të lira.