MASAZHUES MULTIFUNKSIONAL

MASAZHUES MULTIFUNKSIONAL

35.00

Masazhuesi 3D EMS shumëfunksional është një produkt special. Bën të mundur tonifikimin e lëkurës, rrit elasticitetin dhe promovon metabolizmin e qelizave me anë të vibrimit të frekuencave të larta që pulsojnë në lëkurë.Falë aplikimit të menjëhershëm ky produkt tonifikon dhe tërheq lëkurën, duke rritur elasticitetin, duke promovuar kolagjenin dhe duke nxitur mirëqenien e metabolizmit të qelizave të lëkurës për të përmbushur funksionet biologjike të saj.

Përfitimet:

Kjo pajisje me efekt konturues është e ndërtuar në formën Y, në mënyrën dhe strukturën që ti dhurojë masazhimin perfekt fytyrës, qafës, krahëve, kraharorit dhe këmbëve. Masazhuesi prodhon mikro-valë në lëkurë duke ruajtur elasticitetin e lëkurës, reduktuar rrudhat në sipërfaqe dhe duke promovuar shëndetin e qelizave gliale. Shërben si anti-stres dhe çlirues tensioni. Pas përdorimit, si rezultat lëkura është e tendosur, është rritur elasticiteti dhe për më tepër është produkti ideal anti-age.

Porosit me një klik
Informata të shpejta
Kategoritë: , ,

Përshkrimi

Si përdoret?


Produkti përdoret për të masazhuar faqet dhe për ti dhuruar efekt lifting dhe tonifikues. Mund të përdoret për të masazhuar qafën, duke ndihmuar në reduktimin e rrudhave dhe në promovimin e kolagjenit. Sigurisht që mund ta përdorni për të masazhuar krahët, kraharorin, mesin, këmbët dhe pjesën abdominale.

 

Si mund të siguroni rezultatin maksimal ?

Një nga përfitimet kryesore të masazhuesit të fytyrës është aftësia e tij për të përmirësuar pamjen e përgjithshme të lëkurës. Masazhuesi ndihmon në promovimin e lëkurës së shëndetshme, ndërkohë që relakson muskujt e fytyrës. Ai siguron rezultat maksimal nëse përdoret bashkë me Kremin Rigjenerues REPARANDO, i cili prej kohësh njihet gjerësisht për efektin zbutës dhe rinovues që i lë lëkurës. Të dy së bashku veprojnë për t`ju ndihmuar të dukeni dhe të ndiheni më mirë.

Vlerësime

Nuk ka ende ndonjë vlerësim.

Behu i pari për të vlerësuar “MASAZHUES MULTIFUNKSIONAL”

Your Adresa emailit will sje be published.

MASAZHUES MULTIFUNKSIONAL

Masazhuesi 3D EMS shumëfunksional është një produkt special. Bën të mundur tonifikimin e lëkurës, rrit elasticitetin dhe promovon metabolizmin e qelizave me anë të vibrimit të frekuencave të larta që pulsojnë në lëkurë.Falë aplikimit të menjëhershëm ky produkt tonifikon dhe tërheq lëkurën, duke rritur elasticitetin, duke promovuar kolagjenin dhe duke nxitur mirëqenien e metabolizmit të qelizave të lëkurës për të përmbushur funksionet biologjike të saj.