/* ]]> */

SHËRBIMI I KLIENTIT

POSTA FALAS PËR POROSI BRENDA TIRANËS

Informacioni mbi dërgesën

 
                                                                     KOHËZGJATJA E MBËRRITJES SË POROSISË:
 
Shteti/ QytetiKohëzgjatja e Mbërritjes së PorosisëTarifa
Tiranë1-24 OrëFalas
Jashtë Tiranës (Rrethet)24 Orë3 Euro
Kosovë1-3 Ditë 
Maqedoni3-5 Ditë 
 
Pas përfundimit të blerjes online,  ju do të mund të gjurmoni porosinë tuaj dhe të jeni në dijeni të vendodhjes së saj në çdo moment. Porositë do të procesohen nga dita e Hënë deri të Shtunën.
×

SKIN NOVIS

Klikoni më poshtë për të na kontaktuar në WhatsApp ose dërgoni E-mail në adresën [email protected]

×